Правилник форума.

Go down

Правилник форума. Empty Правилник форума.

Порука by Администратор on Thu Jun 21, 2018 2:35 pm

1. Забрањено је вређање, псовање и провоцирање саговорника Најстрожије је забрањено и подстицање и ширење националне, верске и расне мржње и нетрпељивости. Члан који увредом одговори на увреду биће такође кажњен. Очекује се да корисници поштују друге саговорнике и њихово мишљење без обзира да ли се тим мишљењем слажу или не. Ово се односи на приватне поруке као и на писање на форуму.

2. Забрањен је сваки вид слања нежељених информација и узнемиравања чланова путем приватних порука
Ово се односи нпр. на вређање, провоцирање или слање реклама другим корисницима.

3. Забрањено је лажно представљање или коришћење вишеструких налога

4. Забрањено је објављивање приватних података о другим корисницима, као што су рецимо, адреса становања, број телефона, детаљи о послу, итд

5. Није дозвољено објављивати поруке без смисла које неће садржати никакав конкретан садржај, типа: "Слажем се.", "И ја.", "Да!", "Не!" "+1", "+1991* и сл.
Било да се са нечим слажете или не, ако износите мишљење, то мишљење и образложите или бар јасно ставите до знања да се слажете са нечијим образложењем.

6. Није дозвољено објављивати поруке које садрже само смајлије.

7. Није дозвољено офтопичарење, сем на теми која је томе посвећена. Не постављајте своје теме у погрешним форумима!
Не шаљите више порука за редом на истој теми, имате опцију за промену поруке. Користите претрагу пре постављања питања или теме.

8. Забрањено је остављати уписе исписане великим словима
Уколико на форуму пишете великим словима тај чин сматра се викањем и забрањен је на овом форуму. Поготово је забрањено обраћати се другом члану форума великим словима.

9. Забрањено је затрпавање теме порукама које не доприносе квалитету расправа, порукама које нису предмет постојеће теме, поготову у кратком временском интервалу

10. Звезда Ле форум није направљен да бисте ви рекламирали своје форуме/сајтове/блогове.. Није проблем да некада у сваштари оставите неки линк, али сада да то нон-стоп понављате, или да идете и свима редом у инбокс шаљете линкове, то је већ забрањено и свако ко то буде радио биће банован.
Администратор
Администратор
Администратор

Број порука : 27
Join date : 21.06.2018

Погледај профил корисника http://mladjids.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму